Vocarska Freza pipalica AGRILIA | Traktorska freza - POLJOMARKET
+381 64 005 0133       poljomarkets@gmail.com
Pozadina

freza pipalica

vocarska freza

traktorska freza

rotaciona freza

POČETAK   /   TRAKTORSKE FREZE   /   ITALIJANSKA VOCARSKA FREZA PIPALICA AGRILIA

ITALIJANSKA TRAKTORSKA FREZA PIPALICA AGRILIA | VOCARSKA FREZA


Traktorska Rotaciona Freza odlična je za međurednu obradu zemljišta u voćnjacima. Snažna, masivna konstrukcija ove poljoprivredne mašine omogućava obavljanje poslova u najtežim radnim uslovima i na svim tipovima zemljišta. Proizvodjač Agrilia Italija


GARANCIJA 2 GODINE

VOCARSKA FREZA TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Model Radni zahvat Bočni hod Težina Noževi Rastojanje u vrsti Reduktor Pumpa Širina freze Dužina Cena sa PDV
AG 70 70 cm 50 cm 315 kg 30 kom. 80 cm CMR Italija CAPRONI Italija 110 cm 220cm 2.990,00 €

Rotaciona freza AGRILIA je posebno dobra za obradu voćnjaka i starijih vinograda gde freza obrađuje zemljište do same sadnice. Kod mlađeg zasada voćnjaka, obzirom da su stabla tanka i slaba, potrebno je podesiti osetljivost freze, kako prilikom tretiranja zemljišta ne bi došlo do oštećivanja mladica.

Traktorska freza ima noževe izrađeni od visoko kvalitetnog čelika otpornog na habanje što im obezbeđuje dug vek trajanja u uslovima pod kojima treba da rade.

Za ovu mašinu država daje bespovratna sredstva Ministarstva poljoprivrede za nabavku novih poljoprivrednih mašina! Povraćaj sredstava na osnovu člana 34. stav 6. Zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju (,,Službeni glasnik RS”, broj 10/13).


Traktorska freza pipalica se isporučuje na kućnu adresu, rok isporuke 1-4 dana. Cena dostave je utrošeno gorivo u zavisnosti od daljine kupca.

Freze cena:


Cena: 2.990,00 €     PORUČI  


+381 64 005 0133 | poljomarkets@gmail.com


POŠALJI UPIT ZA OVAJ PROIZVOD